Alpha – Programi Alpha është program i plotë financiar për bizneset që menaxhojnë një ose më shumë degë të ndodhura brenda ose jashtë Shqipërisë. Ky program, nëpërmjet raporteve të hollësishme, pasqyron gjendjen reale të biznesit tuaj duke ju lehtësuar vendimarrjen. Vendoset lehtë në punë dhe përmban të gjitha funksionet e përditshme që ju duhen për të drejtuar biznesin tuaj.Per me shume informacion kliko ketu 

download