Bilanci – Programi Bilanc eshte zgjidhja ideale per dorezimin e informacionit ne organet tatimore pasi ai ploteson automatikisht te gjitha formatet zyrtare. Per me shume mbi raportet qe pergatit Programi Bilanc mbi tatimet dhe taksat mund te klikoni ketu. Me shume se 1000 kliente tane te mbeshtetur nga 8 deget tona nga Gjirokastra ne Prishtine punojne sakte dhe ne kohe rekord me Programin Bilanc.

download-9