TurboSoft

Turbosoft - fx Platform - Platform is similar to a Framework! It is a Multifuncional Program that can be easily ...
Lexo me shume

Rikont

Rikont - Përvoja shumëvjeçare në zhvillimin e softuereve për kontabilitet, stafi profesional, puna ekipore dhe krijimi i marrëdhënieve të mira ...
Lexo me shume

Financa5

Financa 5 është një program mjaft i njohur sidomos për profesionistët në fushën e kontabilitetit. Ky program përdoret për administrimin ...
Lexo me shume

Bilanci

Bilanci - Programi Bilanc eshte zgjidhja ideale per dorezimin e informacionit ne organet tatimore pasi ai ploteson automatikisht te gjitha ...
Lexo me shume

Alpha

Alpha - Programi Alpha është program i plotë financiar për bizneset që menaxhojnë një ose më shumë degë të ndodhura ...
Lexo me shume